Hoe Je Gemakkelijk Gesprekken Krijgt
Met Potentiële Klanten En Ze “JA” Laat Zeggen Tegen Je Premium, Hooggeprijsde Aanbod
- zonder de ander onder druk te zetten of allerlei “verkooptrucs” uit te halen -
Leer hoe je een expert wordt in verkoopgesprekken krijgen én doen én hieruit goedbetalende klanten krijgt …. 
DIRECT STARTEN
Aanmelding sluit op 25 juli 2019

Vind je het moeilijk om verkoopgesprekken te krijgen? Of heb je een hekel aan verkopen en weet je niet
hoe je het beste kunt reageren op bezwaren?

Ben je ondernemer, coach, trainer, consultant en vind je het moeilijk om verkoopgesprekken en hieruit goed betalende klanten te krijgen?

Of hoor je tijdens verkoopgesprekken vaak bezwaren als: “Ik kan het niet betalen” of “Ik ga er nog even over nadenken/ik moet nog overleggen” en krijg je daarna alsnog een “nee”?

Je bent niet de enige! Veel ondernemers vinden dit moeilijk. En lopen hierdoor letterlijk duizenden euro’s aan inkomsten mis.

Bijna iedere ondernemer die een dure, premium dienst verkoopt (bijvoorbeeld een coachingsprogramma, adviesdienst of wat dan ook), weet hoe moeilijk het is om klanten “ja” te laten zeggen tegen je aanbod.

Een deel hiervan heeft te maken met mindset, een ander deel met vaardigheden en strategie.

Herken jij jezelf hierin?
 • Je voelt je ongemakkelijk bij het onderwerp “verkopen”
 • Je vindt het moeilijk om überhaupt verkoopgesprekken te krijgen
 • Je weet niet goed wat je precies wanneer doet, zegt en vraagt tijdens een verkoopgesprek. Kortom: je hebt geen specifieke structuur hiervoor.
 • Je vindt het moeilijk om tijdens een verkoopgesprek je aanbod op een duidelijke en aantrekkelijke manier te presenteren
 • En je bent bang om een hoge prijs te vragen voor je aanbod, omdat mensen anders niet van je zullen kopen
 • Je weet niet goed hoe je het beste kunt reageren op bezwaren en haakt af als mensen “nee” zeggen
 • Zoals: “Ik heb er het geld niet voor”, “Ik moet nog overleggen” of “Ik ga er nog even over nadenken”.
 • Door dit alles mis je nieuwe opdrachten en klanten en hierdoor een kans op aanzienlijk meer inkomen.

Ik begrijp hoe je je voelt. In het verleden had ik zelf geen gerichte strategie om verkoopgesprekken te krijgen. En als ik een verkoopgesprek had, dan ging dit vaak “wel aardig”, maar had ik hiervoor geen specifieke aanpak. Waardoor relatief veel gesprekken in een “nee” eindigden.

Ik had geen specifieke gespreksopening. Geen lijst met vragen die ik wilde stellen. Geen goede manier om mijn aanbod te presenteren. En ik wist niet hoe ik het beste kon reageren op bezwaren.

Kortom: ik deed eigenlijk maar wat. En voelde me onzeker over mijn verkoopvaardigheden en mezelf. En zag hierdoor op tegen een volgend gesprek.

Dit is ook wat ik van ondernemers hoor. Ze hebben geen strategie om structureel, telkens weer nieuwe verkoopgesprekken te krijgen. En ze weten vervolgens niet hoe ze deze het beste kunnen doen en ervoor zorgen dat klanten “ja” zeggen tegen hun aanbod.

Hoe kun je dit het beste aanpakken en oplossen?

De oplossing is om gratis 'strategiesessies' aan te bieden en hierdoor aan je potentiële klanten je waarde te laten zien…… zonder al je kennis gratis weg te geven.

Weten hoe je strategiesessies krijgt en doet, is wat vandaag de dag het verschil maakt tussen het hebben van veel goed betalende klanten of het helemaal niet hebben van een bedrijf.

Elke dag zijn er mensen online op zoek naar jouw producten of diensten. Als je niet weet hoe je met hen in gesprek komt, dan gaan ze naar je concurrent. Die wellicht niet alleen minder goede kwaliteit levert als jij, maar ook nog eens hogere prijzen vraagt. Dat is frustrerend.

Het goede nieuws is dat iedereen dit kan leren. Jij ook. Net zoals ik dit stap voor stap heb geleerd. Ik ben namelijk niet geboren met deze kennis en vaardigheden. Iedereen kan dus leren hoe klanten "ja" tegen je zeggen.

Tijdelijk aanbod! Nu nog met 55% korting!

DIRECT STARTEN
Toegang Via Besloten Membership Site & Wat Je Gaat Leren:
Je krijgt direct toegang tot alle modules van het programma, zodat je meteen kunt beginnen. Dit gebeurt via een besloten membership site, waarvoor je een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord krijgt.
Je houdt levenslang toegang, zodat je altijd dingen kunt terugkijken indien nodig.
Hieronder vind je een aantal hoofdlijnen van het programma. Verderop vind je de complete inhoud.
10 Manieren Om Gesprekken Te Krijgen

Het is belangrijk om te weten hoe je een verkoopgesprek voert. Maar je moet ook weten hoe je deze gesprekken in eerste instantie krijgt. Dit programma geeft je 10 manieren hiervoor.

Overtuigend Een Premium Aanbod Doen

Je leert hoe je klanten kunt overtuigen om “ja” te zeggen tegen je premium aanbod. Zelfs als dit een paar duizend euro kost. Hierdoor stijgt je inkomen aanzienlijk.

Omgaan Met Bezwaren

Je leert hoe je omgaat met alle bezwaren die je kunt krijgen. In de praktijk zijn alle bezwaren terug te leiden tot slechts een paar “hoofdbezwaren”. Alle andere bezwaren zijn varianten hierop. Je krijgt de exacte reacties hierop en leert ook hoe je dit authentiek en congruent doet, oftewel: op een manier die past bij jou als persoon.

Praktisch En Direct Toepasbaar

Ik leer je de exacte stappen en methodes die ik zelf ook in mijn bedrijf toepas. Het is dus geen kwestie van geluk of talent. Ik heb geen bijzondere kwaliteiten of talenten. Weten hoe je dit soort gesprekken doet is een vaardigheid. Die iedereen kan leren en toepassen, jij dus ook!

Dit Is Wat Je Gaat Leren
 • Je ontdekt de exacte stappen hoe je veel strategiesessies krijgt EN hoe je hieruit veel goedbetaalde klanten krijgt
 • Je leert hoe je alleen maar in gesprek gaat met hoog gemotiveerde mensen, die bereid zijn om voor je diensten te betalen. In plaats van tijd te verspillen aan mensen die nooit van je gaan kopen en je alleen maar energie kosten.
 • De exacte inhoud van je verkoopgesprek van A tot Z. Inclusief een goede opening, welke vragen je stelt en hoe je je aanbod doet
 • Hoe je omgaat met zelfs de meest moeilijke bezwaren.
 • Concreet: je leert stap voor stap hoe potentiële klanten “ja” zeggen tegen je premium aanbod. Zonder dat je “verkoperig” overkomt of de ander onder druk zet.
 • Je hebt hierdoor de zekerheid dat je altijd genoeg verkoopgesprekken hebt en hieruit klanten krijgt, waardoor je geen stress en onzekerheid hebt over de hoogte van je inkomen en het wel of niet kunnen betalen van je rekeningen
 • Je hebt dus altijd de zekerheid van genoeg inkomen, waardoor je zekerheid en vrijheid krijgt in je bedrijf en als ondernemer
 • Anderen zien je als een voorbeeld, omdat je precies weet hoe je verkoopgesprekken krijgt en succesvol doet in de praktijk

Weten hoe je meerdere keren per week succesvol strategiesessies krijgt EN doet, geeft je stabiliteit en zekerheid in je bedrijf. En rust en zelfvertrouwen, waardoor je meer impact maakt met dat wat je het liefste doet.

anderen over dit Praktische Programma
De mensen die dit programma hebben gevolgd en toegepast zijn razend enthousiast en hun resultaten spreken voor zich.
Hieronder vind je er een aantal:
Martine van der Perren
ID Advertising
Yvonne de Weerd - Staats
Habits Work
Jacqueline Versteeg
Zoekenderwijs
Snel 2 nieuwe klanten

"Ik ben niet echt een verkoper, dus voor mij was dit programma echt een hele eye-opener. Een eenvoudige manier om het anders te gaan bekijken, het anders aan te pakken.

Ik heb daar toen snel twee nieuwe klanten uitgehaald. Tot nu toe is dat een omzet van bijna  € 2.000,-. Een klein begin maar beide klanten willen samenwerken op langere termijn. Super he :-)

Dus ik zou zeggen: "Gewoon doen".
Na 9,5 minuten al een klant

“Heb net een verkoopgesprek gedaan volgens het script: wilde al klant worden na 9,5 minuut.

Superbedankt!"
€ 5.000,- omzet

"Mijn aftersales na een gratis online cursus ging fantastisch. Ik heb ongeveer € 5.000,- euro omgezet. Allemaal door gesprekken met een checklist ernaast, met mijn persoonlijke vragen: jouw omgebouwde template, passend bij mijn business.

Ik vind het véél leuker dan ik dacht en ben er goed in. Het voelt inderdaad helemaal niet als verkoperig. Mijn conversie zit zelfs rond de 70%."

Gratis kennismakingsgesprek voor meer info

Inhoud van het programma:
ontwerp & strategie

Je leert waarom strategiesessies goed werken. Je krijgt de 6 succesfactoren die telkens weer leiden tot nieuwe, goedbetalende klanten. En welke 10 FOUTEN je moet vermijden die voor lage conversie zorgen.

 • Waarom je gemakkelijk een hoog geprijsd aanbod kunt doen.
 • Het stap voor stap proces van strategiesessies en hoe je hierdoor altijd voldoende klanten hebt.
 • Hoe je de inhoud van je gesprek bepaalt, waardoor klanten razendsnel vertrouwen in je krijgen.
 • Hoe je bepaalt wat je voor welke (hoge) prijs gaat aanbieden, zonder klanten hiervan schrikken.
 • Hoe je een aantrekkelijke naam kiest voor je premium aanbod, waardoor klanten sneller “ja” zeggen.
 • Hoe je dit aanbod “verpakt”, waardoor het ook een “premium” uitstraling krijgt.
 • Hoe klanten je gaan vertellen dat jouw gesprekken in positieve zin anders zijn.
veel aanmeldingen krijgen voor je strategiesessies

Het is belangrijk om te weten hoe je een strategiesessie cq. verkoopgesprek goed doet, qua voorbereiding, inhoud, aanbod etc. Maar daarvoor moet je wel weten hoe je deze gesprekken uberhaubt krijgt. Je leert 10 manieren om gesprekken te krijgen, waardoor je nooit zonder gesprekken en altijd weet hoe je nieuwe klanten krijgt. Dus proactief gesprekken krijgen in plaats van reactief afwachten.

 • Creëren van een wervende naam en titel voor je strategiesessies, waardoor je veel gesprekken krijgt.
 • 10 manieren om strategiesessies te krijgen, zodat je NOOIT zonder gesprekken zit en altijd de zekerheid hebt van nieuwe klanten.
 • Inclusief kant en klare templates om zelf in te vullen voor mails, aanvragen, eigen acquisitie (je kunt direct aan de slag).
 • En één manier die nog bijna niemand gebruikt (en die heel persoonlijk is, snel en gemakkelijk te doen en mega goed scoort).
 • Hoe je met de juiste mensen in gesprek komt (en je geen tijd verspilt aan mensen die toch nooit van je gaan kopen).
 • Hoe je vaak voor het gesprek al kunt voorspellen of iemand wel of niet van je gaat kopen.
je premium aanbod verkopen

Je leert hoe je tijdens je gesprek je premium, hooggeprijsde aanbod verkoopt. Je krijgt een kant en klare gespreksstructuur voor je complete gesprek van A tot Z. Hierdoor neem je direct de leiding in je gesprek en leer je klanten "JA" zeggen tegen je aanbod. Ook als dit een paar duizend euro is. Dit is bijna letterlijk goud waard, je kunt dit namelijk altijd gebruiken, telkens weer, in allerlei situaties. Zo wordt je een expert in strategiesessies en verkoopgesprekken.

 • Hoe je voorafgaand aan je gesprek motivatie verhoogt en mensen al stappen laat zetten om later “ja” te zeggen tegen je premium aanbod.
 • De exacte vragen die je tijdens een gesprek stelt + scripts voor je complete gesprek (dit werkt echt uitstekend).
 • Eén simpele zin van 5 woorden, waardoor je van de ander toestemming krijgt om je premium aanbod te doen.
 • De beste manier om je aanbod te presenteren en de klant te overtuigen van de waarde hiervan.
 • Hoe je ervoor zorgt dat de ander snel beslist, zonder druk uit te oefenen of “trucs” uit te halen.
omgaan met alle mogelijke bezwaren

Je krijgt de exacte, uitgewerkte, reacties op alle voorkomende bezwaren. Dat klinkt veel, maar alle bezwaren zijn in feite terug te herleiden naar de volgende “hoofdbezwaren”: "Ik kan het niet betalen / ik heb er het geld niet voor", "Ik heb geen tijd / dit is niet het juiste moment", "Ik moet eerst nog overleggen" of "Ik ga er nog even over nadenken".

 • Hoe je de kans om überhaupt een bezwaar te krijgen aanzienlijk verkleint. Dit maakt het krijgen van de opdracht vele malen gemakkelijker.
 • Op een natuurlijke, ontspannen manier omgaan met bezwaren. Zonder dat de ander zich onder druk gezet voelt.
 • Eén zin die je altijd kunt gebruiken om achter het échte bezwaar te komen (bovenstaande bezwaren zijn vaak rookgordijnen om iets anders te verbloemen). Waarmee je de wederzijdse connectie verdiept en het vertrouwen dat de ander heeft in jou versterkt.
 • Hoe je van tevoren weet wat iemand tegen zijn/haar partner gaat zeggen bij de reactie: “Ik ga nog even overleggen”. En hoe je voorkomt dat er tijdens dit overleggen (extra) bezwaren naar boven komen.
gesprekken
effectief opvolgen

Gebrekkige opvolging is één van de meest voorkomende redenen voor het niet doorgaan van een opdracht. Het is daarom belangrijk om dit goed te doen.

 • Het beste moment om je gesprek op te volgen, zodat de kans op succes zo groot mogelijk is.
 • Hoe je iemand snel kunt laten beslissen, ook al zegt hij/zij: “Bel me maar over ongeveer 2 weken”.
 • Op een confronterende, directe maar respectvolle manier te reageren op blijvende bezwaren, waardoor je alsnog de opdracht kunt krijgen (dit doet bijna niemand en maakt een groot verschil in je gesprekken).
 • Hoe je van iemand bij het niet ingaan op je premium aanbod, toch een betalende klant kunt maken. En je zo de kans op een nieuwe,  toekomstige aankoop met 70% vergroot.
dit is wat je krijgt met Het
"Scoren Met Strategiesessies" programma
 • Stap voor stap praktische online training, met daarin de exacte strategie en manier om verkoopgesprekken te krijgen én doen. En hieruit klanten krijgen voor je premium aanbod.
 • Direct en levenslang toegang via besloten membership site.
 • Te volgen op laptop, desktop, tablet en mobiele telefoon.
 • Video (mp4), audio (mp3) en PDF documentatie van iedere module.
 • Ook te downloaden voor offline gebruik, je bent dus niet afhankelijk van een internet verbinding.
 • Praktische templates voor mails, uitnodigingen, bevestigingen etc. En kant en klare scripts voor je totale gesprek.
 • Exacte reacties op alle bezwaren die je krijgt (8x A4).
 • 1 jaar toegang tot besloten Facebook groep, voor antwoord op al je vragen en feedback op de opdrachten.
3 BONUSSEN
t.w.v. € 1.191,- Als Waardevolle Aanvulling Op Dit Programma
Maar ik maak het nog interessanter voor je door deze bonussen toe te voegen...
Dit zijn waardevolle aanvullingen, die zorgen voor nog meer gesprekken en de beste resultaten. Inclusief een 1-op-1 gesprek met Dennis waarin je feedback krijgt op jouw gesprek. En de mogelijkheid om altijd vragen te stellen in een besloten groep, die Dennis persoonlijk beantwoord.
Je krijgt de volgende 3 bonussen:
BONUS 1
Online Training
"Video Leads"
t.w.v. € 497,-
Krijg nog meer strategiesessies d.m.v. het maken en sturen van persoonlijke videoboodschappen. Dit is een unieke bonus, omdat nog bijna niemand deze methode hanteert.
BONUS 2
1-Op-1 Gesprek
Oefenen Verkoopgesprek
Met Dennis t.w.v. € 297,-
We oefenen jouw verkoopgesprek en je krijgt hierop de beste feedback. Ook ontvang je achteraf een opname, zodat je zelf ook kunt terugkijken en bestuderen wat je hierin doet. Dit versnelt je lering en groei.
BONUS 3
Besloten Facebook Groep Om Al Je Vragen Te Stellen  t.w.v. € 397,-
Je krijgt daarnaast levenslang toegang tot een besloten Facebook groep, waarin je je voortgang kunt delen en vragen kunt stellen. Ik zal deze dan persoonlijk beantwoorden.
Over De Trainer,
Dennis J. Jansen

Wie ik ben en waarom ik je deze belofte kan maken...

Mijn naam is Dennis J. Jansen en ik ben expert op het gebied van online marketing en verkopen. Ik ben 8 jaar werkzaam geweest in diverse verkoopfuncties in het bedrijfsleven, van koude acquisitie tot verkoop buitendienst.

En de afgelopen 12 jaar heb ik honderden ondernemers geholpen met het verbeteren van hun verkoopvaardigheden en strategieën om meer klanten te krijgen in hun bedrijf.

Dit programma geeft je alles wat je nodig hebt om telkens weer nieuwe verkoopgesprekken met potentiele klanten te krijgen. En deze om te zetten naar goed betalende klanten die je hoogst betaalde producten of diensten kopen.

De methode die je in dit programma leert, pas ik zelf al jarenlang succesvol toe. En is de beste en snelste manier om klanten te krijgen voor mijn eigen premium diensten.

Ik heb al deze methodieken uitvoerig getest in de praktijk, omdat ik zeker wil weten dat het werkt. Daarom wil ik je nu mijn beste tips en kennis doorgeven, omdat ik zeker weet dat dit voor jou ook werkt.

8 van de 10 ondernemers laten omzet liggen omdat ze niet goed weten hoe ze een goed verkoopgesprek moeten voeren en hoe ze het beste kunnen reageren op bezwaren.

Alle succesvolle ondernemers hebben dit als overeenkomst: ze hebben geïnvesteerd in het optimaliseren van hun commerciële gesprekstechnieken, hoe om te gaan met bezwaren en hoe je ervoor zorgt dat klanten “ja” zeggen tegen je hooggeprijsde aanbod.

"8 van de 10 ondernemers laten omzet liggen omdat ze niet goed weten hoe ze het beste een verkoopgesprek kunnen voeren en hoe te reageren op bezwaren"

Nog meer redenen waarom Dennis
de juiste persoon voor jou is:
 • Hij is zelf al meer dan 10 jaar ondernemer
 • Daarvoor 8 jaar lang ervaring in het bedrijfsleven in diverse verkoopfuncties
 • Dennis is expert op het gebied van mindset, marketing en verkoop
 • Hij heeft zich de afgelopen 15 jaar verdiept in de meest uiteenlopende trainingen hierover
 • Hij past alles wat hij leert zelf ook toe. Hierdoor weet hij wat werkt en wat niet. 
 • En hij volgt jaarlijks trainingen in Engeland en Amerika. Om bij te blijven en zo de beste en meest recente kennis te krijgen en te kunnen overdragen.
 • Hij heeft trainingen gevolgd van Tony Robbins, Russell Brunson, Andy Harrington, Jeff Walker, David Shephard en tal van andere gerenommeerde namen: de allerbeste experts op het gebied van marketing en succesvol ondernemen.
 • Zijn manier van trainen, coachen en kennis overdragen is vooral gericht op de praktische toepasbaarheid. Het moet simpel en direct toe te passen zijn. Gecombineerd met een gezonde dosis Hollandse nuchterheid.
 • De belangrijkste waarden die hij qua ondernemerschap heeft en ook wilt overdragen zijn: vrijheid, integriteit en persoonlijke groei.
Anderen Over De Programma's En Coaching Van Dennis
In de afgelopen jaren hebben veel mensen gebruik gemaakt van de kennis, expertise, coaching en training van Dennis. Hieronder lees je een aantal ervaringen.
Max Mesman
Mesman Communicatie
Mirjam Barkmeijer
MIR Advies
Irma van Gruijthuijsen
Dressed by Irma
Praktische tips en meer omzet

“Ik heb Dennis leren kennen als een uitstekende trainer en coach. Hij geeft je dozijnen praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt, om je salestechnieken te verbeteren en je omzet te vergroten.

Zijn hulp en begeleiding heeft me echt geholpen om te focussen op die dingen waar ik goed in ben en waar ik plezier aan beleef, en heeft zich al dubbel en dwars terugverdiend. Bovenal is Dennis een warm en integer mens. Van harte aanbevolen dus!”
Uit m'n comfortzone

"Dennis begrijpt heel goed de weerstand die het aantrekken van nieuwe klanten, persoonlijk kan oproepen. Hij leert je om uit je comfortzone te stappen en te gaan doen. Door de nieuwe inzichten en vaardigheden die ik geleerd heb, had ik al snel de eerste nieuwe opdrachten lopen.

Ik raad anderen die een drempel ervaren in het benaderen van potentiële klanten of te weinig omzet momenteel hebben, van harte aan om het programma van Dennis te gaan volgen.”
Het wiel niet zelf uitvinden

"Via een bevriende collega kwam ik in contact met Dennis, zij had bij hem ook een programma gevolgd wat haar veel opgeleverd en haar bedrijf zat weer in de lift. Ik hoefde niet lang na denken en besloot direct zijn hulp in te schakelen.

Dennis geeft me waardevolle informatie en tips die ik direct kan toepassen, zodat ik het wiel niet zelf hoef uit te vinden."
Aanzienlijk Meer Inkomen Door Je Premium Aanbod te Verkopen

De waarde van je premium aanbod kan vaak oplopen tot duizenden euro’s. En is vaak de manier om jouw klanten op de best mogelijke manier te helpen. Al dan niet gecombineerd met veel persoonlijke tijd van jou. Het is jouw manier van hulp (in de vorm van je product of dienst) dat de meeste impact maakt voor de klant.

Daarom vraag je hier ook een premium vergoeding voor die, afhankelijk van je aanbod, een aanzienlijk deel van je inkomen bepaalt. Een goed premium aanbod kan je per opdracht meer dan
€ 3.000,- opleveren
. Strategiesessies zijn dé manier om dit te realiseren.

Dit praktische programma geeft je niet alleen 10 manieren om deze gesprekken te krijgen, maar leert je ook stap voor stap hoe je ze doet. Met exacte scripts, zodat je precies weet wat je moet zeggen.

Dit is één van de belangrijkste vaardigheden om als ondernemer te hebben. Zonder nieuwe gesprekken met potentiële klanten staat je bedrijf stil.
Deze methode zorgt ieder jaar voor minimaal € 50.000,- aan inkomen in mijn eigen bedrijf. En vaak veel meer.

Dit kan voor jou ook zo werken, als je hiervoor een goede strategie hebt en de vaardigheden leert om deze gesprekken te voeren. Dit programma helpt je hier stap voor stap bij.

Investering

Kiezen voor dit programma vereist een investering in tijd, energie en geld. Je kunt ervoor kiezen om in 2 maandelijkse termijnen te betalen. Betaal je ineens, dan krijg je € 39,- korting. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Na je aanmelding krijg je direct toegang tot de complete training. Je ontvangt je inloggegevens per mail, inclusief een digitale factuur voor je administratie. De mail bevat ook info over hoe je zo goed mogelijk kunt starten, uitleg over de membership site en een link naar de besloten Facebook groep voor het stellen van al je vragen.

Maak hieronder je keuze voor betaling ineens of in 2 maandelijkse termijnen.

 • COMPLETE PROGRAMMA 
 • Betaling in 2 maandelijkse termijnen van
€ 110,-
 • Uitgebreide praktische training
 • Direct en levenslang toegang
 • Kant en klare templates & exacte scripts
 • Online training "Video Leads" t.w.v. € 497,-
 • 1-op-1 oefenen van je verkoopgesprek + opname
 • Toegang tot besloten Facebook groep
 • COMPLETE PROGRAMMA 
 • Betaling in 1 termijn van
€ 197,-
 • Uitgebreide praktische training
 • Direct en levenslang toegang
 • Kant en klare templates & exacte scripts
 • Online training "Video Leads" t.w.v. € 497,-
 • 1-op-1 oefenen van je verkoopgesprek + opname
 • Toegang tot besloten Facebook groep
Aanmelding sluit op 25 juli 2019
60 Dagen
100% Tevredenheidsgarantie
Als je niet tevreden bent over de aangereikte kennis en toepasbaarheid, dan heb je binnen 60 dagen recht op een volledige terugbetaling van je investering. Bijna niemand biedt deze termijn, normaal is dit 30 dagen. Maar ik wil dat je alle tijd hebt om de materie te leren en toe te passen. 60 dagen is hiervoor een uitstekende termijn.

Voorwaarde is echter wel dat je laat zien dat je actief met de materie aan de slag bent gegaan en dit in de praktijk hebt toegepast. Op deze manier willen wij ook een selectie maken van serieuze mensen, in plaats van degenen die om een terugbetaling vragen zonder actie te hebben ondernomen (je zou er versteld van staan hoe vaak dit in de praktijk voorkomt. Dit willen we hiermee voorkomen).
anderen over dit Praktische Programma
De mensen die dit programma hebben gevolgd en toegepast zijn razend enthousiast en hun resultaten spreken voor zich. Hieronder vind je er een aantal:
Martine van der Perren
ID Advertising
Yvonne de Weerd - Staats
Habits Work
Jacqueline Versteeg
Zoekenderwijs
Snel 2 nieuwe klanten

"Ik ben niet echt een verkoper, dus voor mij was dat echt een hele eye-opener. Een eenvoudige manier om het anders te gaan bekijken, het anders aan te pakken.

Ik heb daar toen snel twee nieuwe klanten uitgehaald. Tot nu toe is dat een omzet van bijna  € 2.000,-. Een klein begin maar beide klanten willen samenwerken op langere termijn. Super he :-)

Dus ik zou zeggen: "Gewoon doen".
Na 9,5 minuten al een klant

“Heb net een verkoopgesprek gedaan volgens het script: wilde al klant worden na 9,5 minuut.

Superbedankt!"
€ 5.000,- omgezet

"Mijn aftersales na een gratis online cursus ging fantastisch. Ik heb ongeveer € 5.000,- euro omgezet. Allemaal door gesprekken met een checklist ernaast, met mijn persoonlijke vragen: jouw omgebouwde template, passend bij mijn business.

Ik vind het véél leuker dan ik dacht en ben er goed in. Het voelt inderdaad helemaal niet als verkoperig. Mijn conversie zit zelfs rond de 70%."
Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Als jouw vraag er niet bij staat, stel deze dan gerust via mail of chat. Ik vind het belangrijk om al je vragen uitgebreid te beantwoorden. Het is immers belangrijk  voor je. Afhankelijk van je vraag krijgt je binnen 2 werkdagen een reactie via mail of telefoon.

V: "Ik zit in een specifieke niche - werkt dit programma ook voor mij?"

A: Het maakt niet uit of je een specifieke niche hebt of niet. Meest belangrijk is dat er vraag is naar wat je doet - dat er genoeg potentiële kopers zijn om een winstgevende onderneming omheen te creëren.

Daarnaast leer je universele, algemene dingen over marketing en verkoop die van toepassing zijn in iedere niche en markt. Deze dingen worden iedere dag, wereldwijd met succes toegepast. Ook in jouw specifieke niche :-)
V: "Ik wil niet dat dit weer iets is waar ik mee start en er vervolgens (te) weinig mee doe"

A: Dat wil ik ook niet! Mijn doel is hetzelfde als dat van jou: ervoor zorgen dat je jouw doelstellingen bereikt en nieuwe klanten krijgt. Dit gebeurt niet zonder dat je je hiervoor inzet en het programma volledig volgt. "Scoren Met Strategiesessies" geeft je alles wat je hiervoor nodig hebt. Inclusief praktische, stap voor stap modules. En antwoord op al je vragen via de besloten Facebook groep.

V: "Hoe snel krijg ik toegang nadat ik besteld heb?"

A: Na je bestelling krijg je direct toegang. Je krijgt hiervoor meteen een mail met daarin een link naar de beveiligde membership site. Waarna je met je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord kunt inloggen.

V: "Hoe lang houd ik toegang tot de trainingen?"

A: Je houdt levenslang toegang tot de online trainingen ("Scoren Met Strategiesessies" en de bonus training "Video Leads"). Beide trainingen zijn te vinden in je membership omgeving. Waarbij je tevens alle inhoud kunt downloaden voor offline gebruik, zodat je niet afhankelijk bent van een internetverbinding om dit te volgen.

V: "Wat als ik niet zo goed ben in het ondernemen van actie?"

A: Het is belangrijk dat je zelf aan de slag gaat, ik kan dit niet voor je doen. Ik doe er echter alles aan om het je zo gemakkelijk en praktisch mogelijk te maken. Met gerichte opdrachten, templates, instructies, feedback en antwoord op je vragen. Ik hoop dat dit voldoende is om jou in de actiemodus te krijgen, waarbij de keuze om dit ook daadwerkelijk te doen altijd bij jou ligt.

V: "Geef je een garantie?"

A: Jazeker. Ik garandeer dat als je blijft doen wat je doet, je dezelfde resultaten blijft krijgen. Met dit in het achterhoofd, garandeer ik ook dat wat ik je leer 100% werkt. En dat actie altijd leidt tot resultaat.

Maar dat als je op voorhand al een reden hebt om hieraan te twijfelen, dan is het misschien niet verstandig om met het programma te starten. Omdat deze energie en gedachten vaak niet de beste resultaten geven.

En wat we uit ervaring weten, is dat als mensen naar een reden zoeken waarom iets niet werkt, ze die vaak ook vinden. Als je er met 100% goede motivatie instapt, dan leidt dat in bijna alle gevallen tot succes.

V: "Wat als ik niet tevreden ben?"

A: Als je niet tevreden bent over de aangereikte kennis en toepasbaarheid, dan heb je binnen 60 dagen recht op een volledige terugbetaling van je investering. Voorwaarde is echter wel dat je laat zien dat je de materie in de praktijk hebt toegepast.

Op deze manier willen wij ook een selectie maken van mensen die serieus in hun intentie zijn, in plaats van relatief gemakkelijk om een teruggave vragen (je zou er versteld van staan hoe vaak dit in de praktijk voorkomt. Dit willen we hiermee voorkomen).

Investering
 • COMPLETE PROGRAMMA 
 • Betaling in 2 maandelijkse termijnen van
€ 110,-
 • Uitgebreide praktische training
 • Direct en levenslang toegang
 • Kant en klare templates & exacte scripts
 • Online training "Video Leads" t.w.v. € 497,-
 • 1-op-1 oefenen van je verkoopgesprek + opname
 • Toegang tot besloten Facebook groep
 • COMPLETE PROGRAMMA 
 • Betaling in 1 termijn van
€ 197,-
 • Uitgebreide praktische training
 • Direct en levenslang toegang
 • Kant en klare templates & exacte scripts
 • Online training "Video Leads" t.w.v. € 497,-
 • 1-op-1 oefenen van je verkoopgesprek + opname
 • Toegang tot besloten Facebook groep
Ben Jij Klaar Voor Meer Premium Klanten?
Ik heb je de waarde van dit programma zo goed mogelijk uitgelegd. En weet wat dit voor jou in positieve zin kan betekenen.

En hoop dat je het gevoel hebt dat je mij kunt vertrouwen, om je te helpen bij het creëren van jouw succes.

De afgelopen jaren heb ik veel tijd, geld en energie gestoken om tot dit programma te komen, in de vorm hoe het nu is. Door het volgen van veel trainingen. En vooral door het testen van manieren, kennis en methodieken in de praktijk. En dit vervolgens bij te schaven, aan te passen naar wat het best werkt. Je krijgt dus mijn beste kennis, coaching en feedback.

Als je nog steeds twijfelt, bedenk dan dat je nu op een kruispunt staat. Je kunt ervoor kiezen om het op je huidige manier te doen. Waarbij je dan waarschijnlijk dezelfde resultaten zal krijgen.

Maar je weet dat dit je niet verder brengt. Je situatie blijft hierdoor onveranderd. Vandaag, morgen, volgende week en langer....

Of je kunt kiezen voor verandering. Voor groei. Buiten je comfortzone, maar wat je het meeste gaat brengen.

Welke impact wil jij gaan maken?

Welk verschil wil jij gaan maken?

Welke nieuwe mogelijkheden en mensen wachten er op je?

Dit programma gaat je helpen.

Ik geloof in jou!

Warme groet,
Dennis J. Jansen
Mindset, Marketing & Sales Expert

Tips Voor Meer Omzet - Dennis J. Jansen

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

[email protected]

www.tipsvoormeeromzet.nl

KvK: 20146523

Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..